>

kocsing - Triple Adventure - Szarvas Mátyás - Sport - Üzlet - Motíváció - Természet

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

TÚLÉLŐ, ÖNFEJLESZTŐ PROGRAMOK
(egyének, közösségek, csapatok, cégek részére)Erdők, mezők, síkságok, hegyek, jelzések, jelek nélkül,
nappal, éjszaka, eső, napsütés, magasság, távolság,
akadályok – TE és a CÉLOD!
Ha készen állsz – keress!

VÉLEMÉNYEK
„Lenyűgöztek azok a tulajdonságaid, amelyek csak kivételesen erős emberekre jellemzőek… 
és itt most nem a fizikai erőre gondolok…”
KÓCSING A TERMÉSZETBEN,
A LEGTERMÉSZETESEBB KÖZEGBEN

Mit nem szerettem?
A hagyományos, patkó alakú ülésrendű poroszos tréningeket és a négy fal közti „tisztázó” beszélgetéseket.
Látom, hogy a tréning átvarázsolása tím kócsinggá és FOLYAMATTÁ csodákra képes.
Tudom, hogy a kócsingok hatása megtöbbszöröződik a természetben. Kitágulnak a terek, hirtelen helye lesz a gondolatnak.
Mindkettőhöz a kulcs: a SZABADSÁG.
Hívj, írj, keress!

VÉLEMÉNYEK
„Megtanultam tőled azt, hogy a félelmeimet le kell küzdenem, mert ha hagyom őket magamon felülkerekedni, akkor soha nem érem el a céljaimat. Rendkívül tanulságos volt ez a néhány alkalom veled! Köszönöm a hitet, amelyet tőled kaptam!!”
AZ ÚT ÖNMAGADHOZ
A LEGNAGYOBB ÉLMÉNY
ÖNMAGAD FELFEDEZÉSE

Sokan mondotok le önmagatokról és az álmaitokról. Ez egy döntés. Anélkül, hogy igazán megismernétek önmagatokat.
Többféle módja van az önmagunkhoz való visszatalálásnak. Ha nyitott vagy, ez is egy döntés – én segítek ebben.
Az én utam az én utam, de segít Neked is.
Válaszd az utat önmagadhoz!
Tegyünk együtt érted!

VÉLEMÉNYEK
„Egy  tükröt kaptam tőled, amelyben felismertem, hogy valójában mit NEM teszek és mit kellene tennem. Nagyon megérintettek a hallottak, főleg egy-két igazságod hagyott mély nyomokat bennem. Szóval: megszólalt a lelkiismeretem, hogy ÉBRESZTŐ!!!, mert ha valamit el szeretnék érni, akkor ne várjam a csodát, hanem tegyek is érte!”
AZ ORSZÁGOS KÉKKÖR MINT ESZKÖZ
(önépítő program felnőtteknek, gyerekeknek)

Az Országos Kékkör hungarikum.
2.550 km-es összefüggő útvonala tökéletes alkalmat, teret és környezetet kínál az önépítésre, önmagad fölfedezésére.
Sport, teljesítmény, kultúra, földrajz, történelem, önismeret, célok.
Az ÚT. RÁD vár. TÉGED vár.
Én már többször megtettem gyalogosan túrázva és futva is ezt az UTAT. A csodát.
Ha megérintett a lehetőség, ne várj sokat – keress!
Segítek tudásommal, tapasztalatommal! Egyéneknek, közösségeknek fantasztikus lehetőség!
Kezdjük el együtt!

VÉLEMÉNYEK

„A filmed lenyűgözőre sikerült! Gratulálok hozzá! Szeretném, ha minél előbb láthatná a csapatom! 
Úgy érzem, most pont erre és pont rád van szükségünk!”
„Nagyon köszönöm, hogy vállaltad értünk a hosszú utat! A csapat tagjainak nagy élményt jelentett, hogy találkozhattak egy őszinte, meggyőző emberrel, aki a saját példáján keresztül tudott hatni rájuk. Szeretném, ha újra és újra továbbadnád szemléletedet, pozitív gondolkodásodat!”
ÜZENETMONDATOK MOTIVÁCIÓD FELÉBRESZTÉSÉRE

Mindkét Országos Kékkör futásomnál valamennyi napnak volt egy üzenetmondata (keresd: www.kekkorfutas.hu ). Célja: a motivációd felébresztése, inspiráció, cselekvésre késztetés.
Ezzel a céllal adom át most ezt Neked, egyfajta ajándékként – talád meg azt ezek között, amely elindít a tett, a cselekvés, a változás útján, melyet a jelenlegi hétköznapok kérnek tőlünk.
Amennyiben ebben a FOLYAMATBAN vagy ennek bármely részében segítségre, társra, trénerre, kócsra, előadóra, útmutatásra van szükséged, csupán annyi a dolgod: ráklikkelsz a KAPCSOLAT fülre és felhívsz vagy írsz.
Ígérem, nem hagylak válasz nélkül, ígérem, nem hagylak egyedül!

II. ORSZÁGOS KÉKKÖR FUTÁS NAPI ÜZENETMONDATAI
....


VÉLEMÉNYEK

 
„Egy ilyen hajtóerőre, doppingolóra van szüksége mindenkinek, főleg ott, ahol önbizalomhiány is felbukkan, amiben én is szenvedek! Ezzel együtt is óriásit léptem előre, elsősorban önmagammal szemben! Köszönöm ezt Neked!”AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK

REFERENCIA, NETÁN AJÁNLÁS GYANÁNT, amúgy keresetlenül
 
  
Szarvas Mátyás, a példakép
 
 
Az az igazság, hogy gyermekkorom óta (az pedig nem tegnap volt…) mindig is lenyűgöztek, elkápráztattak azok, akik, hétköznapi mércével mérten emberfeletti teljesítményre képesek.  Akár szellemi, akár fizikai tevékenységről van szó, azok, akik jó irányban,,kilógnak” a sorból, sokak számára bizony  példaképek  lehetnek, lesznek. Ez történt velem is, amikor néhány évvel ezelőtt találkoztam Békéscsabán Szarvas Matyival. Már a meghívása is meglepett: az általa, mint Békés megye legnagyobb általános iskolájának az igazgatója, a diákjai számára alapított CÉL-HIT-AKARAT Klubba „nyerhettem” bebocsátást. Én. Aki még csak tanultam azt, aminek ő már a mestere volt. Ám végtelenül kíváncsivá tett – gyerekeknek egy ilyen klub! Telitalálat!Az a végtelen szerénység és szimpátia, amely már első pillantásra sugárzott belőle, nagyon megfogott. A maga természetességével mesélt nekem igazgatói, magánéleti- és sporttal kapcsolatos céljairól, hegymászásairól, lavinákról, csodás csúcsokról, napi futóedzéseiről, a megtett kilométerekről. Abban az időben,  ötven felé közeledve, kacérkodtam a gondolattal, hogy  50 éves koromban életemben először lefutom a 42 km-es maratoni távot. Matyival való találkozásom (futós történeteinek megismerése) volt az utolsó lökés abban, hogy  lelkiismeretesen felkészüljek és lefussam  2000-ben a nekem amatőrnek iszonyúan hosszú 42 km-es távolságot. És hol van ez a teljesítmény attól, amit Matyi többek között az Országos Kék Kör megtételével vitt véghez! 2.540 km! Futva, pihenőnap nélkül - úgy gondolom, hogy Nekünk, amatőröknek szinte felfoghatatlan teljesítmény. MEGCSINÁLTA !!!!  Kétszer is! Aki ilyesmire képes, az az ember a nagybetűs ÉLET minden területén kiemelkedően teljesít. Ezt bizonyítja Szarvas Mátyás eddigi pályafutása, életútja.
 
Matyikám! Köszönöm Neked, hogy példamutatásoddal segítettél abban, hogy a napjainkban már nagypapa korú meteorológus barátod egészsége a rendszeres testmozgással,,acélosodjon”.  Kívánom Neked, hogy legyél mindig
AZ ÉLET NAPOS OLDALÁN!!!!!
 
 
 
Baráti öleléssel
Németh Lajos
meteorológus


AJÁNLÁS„Egyben van.”

 
Ez volt a benyomásom róla, amikor Békéscsabán először találkoztunk. Határozott kézfogás, őszinte, tiszta tekintet. Egyenes derék. Üzletember, sportember. Természetszeretet.
Szóval Matyit Békéscsabáról ismerem.
Maradva a Viharsarok környékén: a Szarvas-Békéscsaba távolság egy szűk ötvenes. Mármint kilométerben. Azaz egy bő maratonnyi. Van, aki egész életében nem fut egy szuszra ennyit, más pezsgőt bont, ha sikerül ennek a fele. Neki nagyjából egy laza bemelegítés.
Mert futott ő már több mint 2.500 km-t is, pihenőnap nélkül! Ráadásul nem is egyszer! Már önmagában ezért is büszke vagyok arra, hogy személyesen ismerem. De Matyi nem ebben az igazán zseniális, hanem abban, ahogyan mindennek a tapasztalatát összefoglalja, rendszerezi, aztán átadja másnak, másoknak. Üzleti életben, sportban egyaránt. Mert lehet és kell tanulni a hullámhegyeken érzett eufóriából és a hullámvölgyekben megélt kínlódásokból – de nem árt tudni, hogy a fogösszeszorítós vicsorgás után a valódi, tiszta öröm mosolya következik. Ha pedig nem csak tudjuk, hanem el is hisszük mindezt, az már fél siker! Ehhez kell egy olyan valaki, aki hiteles ember a számunkra.
Hiszen van az úgy, hogy szem elől tévesztjük a célt, elbizonytalanodunk vagy lényegesnek látjuk a lényegtelent. Na, ilyenkor kell valaki, aki segítő kezet (jobb esetben  célorientáltságot, üzleti etikát, hegymászó bakancsot vagy épp futócipőt) nyújt.
Valaki, aki… egyben van.
Mint Szarvas Matyi.
 
Szujó Zoltán
sportriporter, a Forma I-es versenyek szakkommentátora
az MTVA sportcsatornájának főszerkesztője

Köszönöm a figyelmedet!
Legközelebb már személyesen találkozzunk!

Baráti üdvözlettel:
Szarvas Mátyás


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz