>

3v - Triple Adventure - Szarvas Mátyás - Sport - Üzlet - Motíváció - Természet

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 MI EZ?

Tisztelt Látogató!

  A MOCÉVÁTE egy olyan előadás-sorozat, amelyet sokak kívánságára állítottam össze.

  Elemei aktuális, a mindennapi élethez, az üzleti világhoz, a sporthoz, sportolókhoz,
cégekhez és egyénekhez is illeszthető modulokból áll.

A négy rész egyben az igazi, hiszen a modulok alapvetően egymásra épülnek, ugyanakkor önmagukban is megállják a helyüket. Napjaink aktuális és fontos dolgairól beszélek, mesélek, filmrészletekkel fűszerezve: a motivációról, a célkitűzésről (illetve ennek hiányáról), a változásról, a változni tudás képességéről és arról, ahol mindez zajlik: a természetről.

Kiknek? Mindenkinek - kortól, nemtől, munkától és munkahelytől függetlenül! Rengeteg veszély, munka, életveszély és extrém teljesítmény kíséri azokat a – fesztiváldíjas forgatócsoportommal is készített – filmeket, amelyekből szemezgetek…

Ezért ajánlom bátran és jó szívvel figyelmedbe a MOCÉVÁTE előadás-sorozatot!

  Tapasztalatom: vannak, akik egyben kérik egy délelőtt vagy délután alatt a négy részt a folyamat egésze miatt, mások szándékosan külön, mert több célcsoportnak és kisebb létszámban szeretnék átadni a modulok rejtette tartalmakat és üzeneteket.

Ha váltani, változni vagy változtatni akarsz, ha cégednél csapatodnak új irányt és
impulzusokat akarsz adni, keress bátran az elérhetőségeimen!MOCÉVÁTE
avagy
 
VÁLTS!   VÁLTOZZ!   VÁLTOZTASS!


3V

/négyrészes előadás-sorozat/
 
1.
   Padlón vagy?  A „Sikerlépcső” titkai   
/MOTIVÁCIÓ/
 
2.
   Miért nem tűzöl ki célokat?
/CÉLKITŰZÉS/
     
3. 
  A változás TE MAGAD vagy!
/VÁLTOZÁS/
 
4. 
  Élettér vagy csatatér?
   /TERMÉSZET/


Dolgoztam és dolgozom együtt többek között nagy cégekkel, biztosítótársaságokkal, sportolókkal, a gyógyszeriparral, pedagógus közösségekkel, egyetemista, középiskolás és általános iskolás diákokkal, felnőtt klubokkal, civil szervezetekkel is. De!

   NAGYON MEGVÁLTOZOTT A VILÁG!!!

   Az elmúlt hónapokban rengeteg magánszemély is megkeresett, útmutatást keresve jelenlegi bonyolult élethelyzetében.
Rá kellett döbbenjek: saját megélt tapasztalataim birtokában komoly felelősségem van.
 
MIÉRT FONTOS NEKED, HOGY ITT LEGYÉL?

Mert tükörbe nézni a legnehezebb…
Mert mindent és mindenki mást hamarabb változtatnál meg, mint önmagadat…
Mert keresed az utadat…
Mert sokszor álarc mögé bújsz…
Mert nem a saját életedet éled…
Mert már nincsenek igazi céljaid…
Mert a hit mindennél fontosabb…
Mert elfogyott a lelkierőd…
Mert együtt sokkal könnyebb…
Mert nem érzed jól magad a bőrödben…
Mert nem vagy boldog a párkapcsolatodban…
Mert vannak „útjelzők”: terv, kockázat, biztonság, félelem, csapat, erkölcs, bizalom, kitartás, önismeret, család, út, közösség
Mert harmónia nélkül nincs siker…
Mi a változni tudás képessége?

A híd egy új világba!
Próbáld ki önmagadat sosem tapasztalt környezetben, teljesen új és ismeretlen körülmények között, ismerd meg és fedezd fel rejtett képességeidet!
Nyugodtan félj, ez egy természetes és nem egyedi állapot! Ugyanakkor légy bátor és merj lépni!
Kezd kisebb lépésekkel, majd folytasd nagyobbakkal!
A lényeg: cselekedj, változz és fejlődj!


VÉLEMÉNYEK
 
„Sokunknak meghatározó személyisége volt gyermekkorunkban a PÉLDAKÉP! Aztán jött a „felnőtt”kor, a „majd én megmutatom melldöngetős” korszak és most itt vagyunk megtépázva, sokan hitetlenül… és akkor jössz TE, aki megmutatod, hogy mégis milyen életet élhetnénk!!!”

 
„Az elmúlt két napban hallottak-látottak nagyon elgondolkodtattak. Újra megpróbálom elhinni, hogy nekem is sikerül elérnem, amit szeretnék. Az önzetlen tudásátadásnak egy eddig sosem látott emberi példáját tapasztaltam, amely döbbenetes erővel hatott rám! Őszintén köszönöm!”

 
„Matyi! Tudom, hogy amit Te eddig elértél és még most is elérsz, az három szónak köszönhető, amit tegnap és ma nagyon megtanultam
Tőled: HIT, AKARAT és KITARTÁS!”

 
„Na, erre lett volna szükségem már régóta, hogy valaki megfogja a kezem és irányt mutasson!
Köszönöm azt az útravalót, amit ma kaptam Tőled!”

AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK

Ajánlás (amely egyúttal referencia is…)

Üdvözlöm!  Lehetséges, hogy mi még nem találkoztunk, de ismerek egy embert, akivel Önnek feltétlenül találkoznia kell! Ajánlom figyelmébe Szarvas Mátyást! Matyit!
A ’90-es években a Hungária Biztosító vezető trénere voltam, amikor először találkoztam Vele. Megismerve őt és gondolkodását, azonnal beválasztottuk a tréneri csapatba. Több évig dolgoztunk együtt – kiváló tréner lett belőle, de mindig megmaradt annak az elhivatott, erős kisugárzású, másokra mágneses hatással lévő embernek és eltökélt extrém sportolónak, aki valójában volt.
Számomra máig emlékezetes a mondása, amikor az extrém teljesítményeiről kérdeztem:
„Tudod, a fiatalokat sokféleképpen lehet tanítani, de a leghitelesebb mindig a személyes példa. Ezzel lehet a legjobban bizonyítani, hogy a sport, a mozgás és a természet kapcsolata az ember teljes életéhez alapvetően hozzátartozik. Ez a kulcs minden máshoz, legyen szó üzletről, magánéletről.”
Azóta a felnőttek körében, már üzletemberként, előadóként, trénerként beszél hihetetlenül szemléletesen nagy teljesítményeiről, tapasztalatairól és azok hátteréről. Ez az, ami miatt találkozniuk kell vele! A személyes tapasztalat, a hiteles példa a legfontosabb – a felnőttnek persze meg kell mutatni először, hogy hogyan. Azután a miértet mindenki magában találhatja meg – a motiváció belül rejtőzködik.
Szarvas Mátyás a belső keresésben tud különleges segítséget nyújtani. Hittel, hitelességgel, saját tapasztalatokkal mond el nagy küzdelmeket, amikor egyedül a belső erőt mozgósítva ért el mások számára hihetetlen eredményeket. Hogy csak néhány példát említsek: többször körbefutotta Magyarországot az Országos Kék Kör útvonalán, megmászta Európa legmagasabb csúcsait, egyedülálló rekordokat tart futásban.
Extra történeteiben a személyes élmény hatásával segít – így lehet a belső erőt, a hitet, a küzdeni akarást, a csapatban való gondolkodást és a tettek erejét megérteni bármelyikünknek. A technika, amellyel dolgozik, a folyamatos változás mintapéldája, sosem áll meg, mindig újabb és újabb célokat tűz ki önmaga elé.
Az elmúlt néhány évben egy biztosító területi igazgatójaként dolgozom, így fontos nekem a saját csapatom motiváltsága, eredményessége. Matyi, mint üzletember beszélt nekik a személyes célok fontosságáról és az odavezető út lépéseiről.
Több munkatársamnak indította el a saját „belső keresését”. Magam is elgondolkodtam, szavainak, tetteinek, útmutatásának köszönhetően újra pozícionáltam a legfontosabb dolgokat a célhoz vezető folyamatban.
Abban hiszek, hogy időnként mindegyikünknek szüksége van az újratervezésre, a megújulásra, vezetőként pedig a felelősségem, hogy a csapatomat is hozzásegítsem ezekhez a késztetésekhez.
Ezért ajánlom figyelmébe Szarvas Mátyást, Matyit!

Borsodi Imre
területi vezető (Union Biztosító)
 

SZARVAS MÁTYÁS – AZ EMBER, AKIVEL TALÁLKOZNI KELL
 
 
Szarvas Mátyás az az ember, akivel legalább egyszer az életben mindenkinek találkoznia kell!
 
Én egy munkám során futottam össze először Matyival, aki a keszthelyi Balaton Színházban tartott épp előadást a Világjáró Klub vendégeként. Akkor épp az Országos Kékkör futásról és az erről készített filmjéről beszélt. „A végtelen kék” című film Szarvas Mátyás 43 napos, 2.565 km-es futását és az erre a teljesítményre képes embert mutatja be.
 
Matyi egyedülálló módon látja az élet összefüggéseit, ezzel pedig olyan útmutatásokat képes adni a válaszút előtt álló embereknek, melyeket egyetlen életvezetési tanácsokat osztogató „okos” könyvben sem találunk meg. Kitartásával – melyet sportteljesítményei bizonyítanak – rendkívüli motivációt képes adni másoknak. Életét, mindennapjait átszövi a harmónia, az egyensúly, a béke, na és persze a céltudatosság.
 
Vele beszélgetve az az érzése támad az embernek: alig várom, hogy elkezdhessek valami újat az életemben, hogy elinduljon a rég áhított változás. Nem csak motivációt, hanem nagy adag erőt is sugároz mások felé, emellett pedig hatalmas bizalmat és segítőkészséget tapasztalhat meg az, aki kapcsolatba kerül vele. Mögötte már nem csupán több tízezer lefutott kilométer, hanem felbecsülhetetlen értékű élettapasztalat is van, melyet egyedülálló képességgel ad át előadásai hallgatóinak, tréningjei résztvevőinek.
 
Legyen szó üzleti életről, sportról, természetszeretetről vagy akár csak a nagybetűs életről, minden területen példaként állhat bárki előtt. A legrosszabb élethelyzetben is képes meglátni a mélyben megbúvó pozitívumot, amit akkorára képes növelni, hogy még a legnehezebb helyzetben lévő ember arcára is mosolyt csal.
Tehát: ha éppen életed egy olyan szakaszában vagy, ahol nagy döntést kell hoznod vagy egyszerűen csak változást szeretnél elérni, vagy szükségét érzed egy kis pozitív feltöltődésnek és sikerre szomjazol, akkor a legelső teendőd az legyen, hogy megkeresed Szarvas Mátyást! Ha sikerült megtalálnod, végy egy nagy levegőt, fújd ki, majd dőlj hátra és vágj bele életed egyik legnagyobb kalandjába, amit úgy hívnak: változás
 
 
Szabó Csilla
 
szerkesztő-riporter
 
Keszthelyi Televízió
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz