>

111 - Triple Adventure - Szarvas Mátyás - Sport - Üzlet - Motíváció - Természet

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lebilincselő volt, Matyi! Nem akartam, hogy vége legyen!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

 
Mi ez a 111? S az, hogy a csúcs félúton van?
Egyáltalán mi ez az egész, amely oly sokakat elvarázsolt, helyre tett, útnak indított,
doppingolt, irányba állított és újraépített az elmúlt hónapokban?
 
Ha keresel, ha hívsz – Te is megtudhatod!
 Amit én tudok: az emberek többségének itt a helye…VÉLEMÉNYEK
 
„Matyi feltöltött energiával, nagyon sok erőt merítettem belőle. A kitartása, célorientáltsága egészen elképesztő. Az üzleti életben csak így lehet a siker felé vezető úton haladni előre… Ő nem keresett kifogásokat, hanem mindennap végrehajtotta az aznapi megtervezett feladatot. „Ennyi” a sikereinek a titka.”

 
„Már az első nap doppingszerként hatott rám!”

 
„Mátyás! Nagyon megfogott a gondolataid tisztasága, üzeneteid egyszerűsége és ereje! Örülök, hogy egy ilyen személyiséggel megismerkedhettem, és büszke vagyok arra, hogy három rendkívül értékes napot VELED dolgozhattam!”
AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK
 

Ajánló levél (referenciaként)
 
 
/Szarvas Mátyás/
 
 
 
  Szarvas Mátyás több évtizede példakép számomra és biztosra veszem, hogy nagyon sokak számára is. Húsz éve ismertem meg a természet, a sport együttes szeretetére épülő maximalizmusát, közösségépítő erejét, fantasztikus teljesítményeit és karizmatikus személyiségét.
 
 
  Később, a CIG Pannónia Életbiztosítónál végzett közös munkánk során bebizonyította, hogy ezek az erények az üzleti életben is remekül kamatoztathatók. Véleményem szerint elsősorban személyes eredményeinek és az ezekből fakadó hitelességének tudható be, hogy saját tapasztalatait nem csak bemutatni  képes, hanem azok alapján motiválni is tudja kollégáit, partnereit. Megmutatja számukra azt, miből és miként lehet erőt meríteni akár az üzleti, akár a hétköznapi élet kihívásainak leküzdéséhez, és ez által a saját és a közösségi céljaink eléréséhez.
 
 
  Meggyőződésem, hogy Matyi mindazokat képes támogatni, akik akár a privát, akár a gazdasági szférában kívánnak sikereket elérni!
 
 
 
 
Gaál Csaba
 
vezérigazgató, igazgatósági tag (2010-2012)
 
CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz